Back to top

hækling

Hækle-ordbog

Denne ordbog oversætter amerikanske samt engelske hækle-termer til danske, og omvendt :-)

Se mit vindue, det har alle farver :-)

Jeg bliver så glad, når jeg kommer ud i mit køkken <3 Jeg har længe ønsket mig et gardin, der kunne skærme lidt udefra (har køkkenvindue ud til stien), og det måtte gerne være noget fint, med masser af farver :-) Så jeg blev mægtig glad, da jeg fandt mønstret på disse smukke blomster og ideen til at bruge dem som gardin. Dertil kom så planteophæng og bånd til det store gardin, som jeg selv fandt på (stort set ;-)).

African flower

African Flower mønstret er fantastisk <3 Man kan bruge denne sekskantede hæklede blomst til alverdens ting og sager - foreløbig har jeg selv brugt den til hårbånd, grydelapper og et lille pyntegardin, og på Flickr er der en hel gruppe til billeder af projekter med African Flowers, hvor du også lan læse den engelske oversættelse af mønstret :-)

Pompom støvalf og lidt Totoro-links :-)

I øjeblikket er Min nabo Totoro det helt store hit herhjemme :-) Og en kæmpestor Totoro man kan putte med står højt på ønskelisten. Men lige nu er der ikke overskud til projekter udenfor mit stash, så jeg starter i det allermindste, med en lille støvalf :-) Den tager 10 minutter at lave, og børnene kan selv gøre noget af arbejdet.

Mariehøne-sutsko

Jeg synes de er så fine, disse sutsko :-) Og nemme, og kræver ikke meget garn - tror jeg brugte lidt over 50 m Tundra (rødt), og omkring 25-30 m Eskimo (sort) til dem, til en str. 31. Dvs at man kan lave et par til en voksen ud af fx 2 nøgler rød Eskimo og 1 nøgle sort.

Sider

Abonnér på RSS - hækling