Back to top

syning

Lædersåler til sutsko

At gøre sutsko skridsikre og slidstærke er lige så vigtigt som at lave fine og varme sutsko :-) Medmindre man har tæpper alle vegne, vil strikkede eller hæklede sutsko nemlig være hamrende glatte, og de vil også slides alt for hurtigt i stykker.

Syede filt-sutsko

Skoene her er håndsyet af et gammelt uldfilt-tæppe og er et fint alternativ til strikkede filtsko :-) Du skal blot bruge et tæppe, noget garn, en uldnål og evt. latexlim eller en lædersål. Der er til maaaange sko i et almindeligt uldtæppe :-)

Sy selv: vikle

En vikle er simpel at sy - det svære at er finde egnet stof ;-) Jeg har her flyttet syvejledingen fra AOS over, som pdf. PDF-fil med vejledning til både vævet/fast og strækvikle - bemærk at faste/vævede vikle ikke bør blive smallere i enderne!

Download eller åbn filen her.

AOS ringslynge mønster

Den gamle ringslynge fra AOS skulle have ligget her - men den er væk :-( Hvis du skulle ligge inde med den som pdf, må du MEGET gerne kontakte mig. En kombination af uheld med servere og harddiske har gjort, at rigtig mange af mine gamle filer er gået tabt  :(

Dukke mei tai

 Den er så fin, denne lille mei tai, som Lillebror fik i fødselsdagsgave. Han er SÅ vild med traktorer, så applikations-motivet var oplagt ;-) Den er lynhurtigt syet og populær hos de fleste børn.

Sider

Abonnér på RSS - syning