Back to top

lidt af hvert

Jeg er her stadig :-)

Hej :-) Det er ved at være rigtig længe siden, men jeg er her endnu. Jeg har bare været lidt stille, og ikke fået lavet så meget håndarbejde heller. Det er jeg dog ved at komme i gang med nu, men inden jeg begynder at skrive om det ville jeg lige fortælle hvorfor jeg var stille.

Af med fnulder!

obh fnugfjernerFnulder på strikketøj er bare træls :-( Og når man selv har lavet tøjet, er det endnu værre, synes jeg - man tænker på alle de timers arbejde, og ser bare fnulder endnu mere!  Men der er håb!

På mit badeværelse...

... er der rigtig meget tom hyldeplads :-) Det er fordi jeg ikke bruger ret mange forskellige produkter. Jeg tænkte, at for de læsere, der er nye til tanken om hjemmelavet og naturlig hudpleje, kunne det måske være sjovt at høre hvad der egentlig står på hylderne på badeværelset hos en, der konverterede til den slags for mere end 10 år siden :-)

Den skjulte plast

Plastikken i dit køkken, som tidligere omtalt, er nem at se - men hvad med den skjulte plastik på indersiden af dine dåser med mad? Den er nemlig endnu værre end alt det andet...

Plastikken i dit køkken

Jeg har længe forsøgt at begrænse brug af engangsplast som fryseposer o.l., og til det har jeg brugt plastbøtter i massevis. Men det er ikke en god løsning! Læs mere her, og læs om alternativer til plast i køkkenet.

Er du til storskrald?

Jeg elsker storskrald! Der ligger bogstaveligt talt masser af ideer og venter på en ude på gaden, hvis man tør samle dem op :-)
Læs her, hvordan du hjælper miljøet ved at bruge andres storskrald til noget.

Sider

Abonnér på RSS - lidt af hvert