Back to top

Benvarmere

Jeg er en frossenpind :-) Så er det sagt. Så for mig er benvarmere ikke noget, der enten er moderne eller ej - det er en absolut nødvendighed! Når jeg går rundt herhjemme med uldstrømpebukser og uldsutsko, så er det stadig ikke nok. Jeg fryser om benene! Så jeg har brug for benvarmerne til at holde varmen.

Disse benvarmere er strikket af en skøn hjemmefarvet uld fra en af mine min lokale garnbutikker. Hun farver med plantefarver, og hendes ting er helt fantastiske. Jeg købte 4 fed af dette lilla/orange garn til brug for en gave til min veninde, og havde efterfølgende 1½ fed tilbage til mig selv :-) Halvdelen af det er gået til benvarmerne her.

De er uhyre simple at strikke, uden ind- eller udtagninger. Jeg starter dog med en teknik til rundstrik, du måske lige skal lære, fordi den bare er så pæn - du kan se en billedvejledning her. Jeg slog 49 m op på min rundpind nr 4, og føjede sammen efter TECHknitters vejledning så den ene maske forsvinder, og strikkede så bare videre rundt (på min rundpind med magisk løkke) med *2 r, 1 vr* hele vejen, indtil de målte 40 cm. Jeg gjorde nøjagtig som hun gør med pindene dobbelt osv.

 

Det næste sæt er strikket på helt samme måde, men i en anden garntykkelse. De er i Viking Naturgarn, strikket på p 9. Her brugte jeg kun 24 m, og startede igen med samme teknik som ovenfor (dvs 25 m opslag, hvor den ene bortfalder). Jeg brugte 1 nøgle (50 m) per benvarmer og strikkede bare til der ikke var mere garn.

Det er SUPERvigtigt at lukke rigtig løst af her. Du kan tage dem på så øverste kant er opslaget, men selv hvis aflukningen er ved anklen må den gerne være løs :-)

Tilføj kommentar

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.