Back to top

Baby-sutsko

Disse sutsko er strikket rundt i 1 stykke - du skal ikke sy, og du skal heller ikke tage masker op nogle steder, for det haaaader jeg selv :-D

Kager uden korn

Da min yngste søn ikke tåler kornprodukter (altså ikke bare ikke tåler gluten men også reagerer negativt på glutenfrit bagværk), har vi efterhånden afprøvet en del opskrifter på bagværk uden kornprodukter. Brød er lidt svært - men kager er nemt at lave uden korn, og nedenstående opskrifter er fantastisk lækre :-)

Tree of Life babytæppe

Jeg glædede mig til at strikke dette tæppe i flere år, fra første gang jeg faldt over det, og nu fik jeg så chancen :-) Da jeg først så det var jeg stadig lidt en novice og ikke sikker på at mine evner rakte til noget så kompliceret, men det er faktisk ikke så svært som det ser ud ;-)

For 10 år siden i dag

For 10 år siden i dag så min mave sådan her ud. Jeg var gået 14 dage over tiden og var på nippet til at blive nægtet en hjemmefødsel, havde det ikke været for min fantastiske jdm, som fortalte os at vi kunne insistere på at blive hjemme og så skulle hun komme. Det fik hun senere ørerne i maskinen for.

For 10 år siden i dag troede jeg, at livet med en baby ville være lidt ligesom livet før en baby, bare mere travl og med nogle lidt andre gøremål. Jeg troede, at nogle ting ville ændre sig men mange flere forblive de samme.

Totoro taske til din tablet

Denne taske var en julegave til Lillebror, som af hele familien havde ønsket sig en Nexus tablet :-) Den er strikket og filtet, og efterfølgende er Totoros ansigt klippet af filt og syet på. Jeg beskriver hvordan du selv beregner mønstret ud fra din egen tablets mål samt en strikkeprøve. Du kan også benytte mønstret til en hvilken som helst pynt - det behøver ikke at være Totoro, men kan være biler eller Star Wars eller hvad nu dit barn eller du kan lide :-)

Hækle-ordbog

Denne ordbog oversætter amerikanske samt engelske hækle-termer til danske, og omvendt :-)

Sider

Abonnér på Maisha RSS