Benvarmere

Jeg er en frossenpind Smile Så er det sagt. Så for mig er benvarmere ikke noget, der enten er moderne eller ej - det er en absolut nødvendighed! Når jeg går rundt herhjemme med uldstrømpebukser og uldsutsko, så er det stadig ikke nok. Jeg fryser om benene! Så jeg har brug for benvarmerne til at holde varmen.

File 153Disse benvarmere er strikket af en skøn hjemmefarvet uld fra en af mine min lokale garnbutikker. Hun farver med plantefarver, og hendes ting er helt fantastiske. Jeg købte 4 fed af dette lilla/orange garn til brug for en gave til min veninde, og havde efterfølgende 1½ fed tilbage til mig selv Smile Halvdelen af det er gået til benvarmerne her.

De er uhyre simple at strikke, uden ind- eller udtagninger. Jeg starter dog med en teknik til rundstrik, du måske lige skal lære, fordi den bare er så pæn - du kan se en billedvejledning her. Jeg slog 49 m op på min rundpind nr 4, og føjede sammen efter TECHknitters vejledning så den ene maske forsvinder, og strikkede så bare videre rundt (på min rundpind med magisk løkke) med *2 r, 1 vr* hele vejen, indtil de målte 40 cm. Jeg gjorde nøjagtig som hun gør med pindene dobbelt osv.

 File 154

Det næste sæt er strikket på helt samme måde, men i en anden garntykkelse. De er i Viking Naturgarn, strikket på p 9. Her brugte jeg kun 24 m, og startede igen med samme teknik som ovenfor (dvs 25 m opslag, hvor den ene bortfalder). Jeg brugte 1 nøgle (50 m) per benvarmer og strikkede bare til der ikke var mere garn.

Det er SUPERvigtigt at lukke rigtig løst af her. Du kan tage dem på så øverste kant er opslaget, men selv hvis aflukningen er ved anklen må den gerne være løs Smile

Indsend kommentar

Sig hvad du har på hjertet :-)
Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Image links with 'rel="lightbox"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Image links from G2 are formatted for use with Lightbox2
  • Image links with 'rel="lightshow"' in the <a> tag will appear in a Lightbox slideshow when clicked on.
  • Links to HTML content with 'rel="lightframe"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Links to video content with 'rel="lightvideo"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Links to inline or modal content with 'rel="lightmodal"' in the <a> tag will appear in a Lightbox when clicked on.
  • Du kan bruge PHP kode. Du skal inkludere <?php ?> mærker.
  • Textual smileys will be replaced with graphical ones.

Yderligere information om inddataformater

Type the characters you see in this picture. (Bekræft vha. lyd)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.